Számlaszámunk: K&H 10401103-50526978-77571009

Rövid de hatékony éven vagyunk túl.

Engedjétek meg, hogy így az év vége felé számot adjunk Egyesületünk eddig elvégzett munkájáról:

A Közösen A Városért Egyesület 2020 augusztusában lett bejegyezve a Cégbíróság által. Az azóta eltelt idő alatt vittünk körülbelül 300 kg gyümölcsöt és 50db csoki Mikulást a Czázár András EGYMI-be.
A Czázár András EGYMI Székhelyintézményének nevelőtestülete -a névadó születésének 275. évfordulója alkalmából- a 2020/2021-es tanévet Czázár András emlékévnek nyilvánította. Ennek apropóján meghirdették képzőművészeti pályázatukat. A pályázat két különdíját a Közösen A Városért Egyesület és Vásárhelyi Tamás ajánlották fel.

December 7-én Egyesületünk a váci óvodásoknak rajzpályázatot írt ki (amely 2021. február 28-ig tart), és amelyre e-mailben máris érkeznek a szebbnél szebb alkotások. Támogatóink segítségével összegyűjtöttük azt a pénzt, amelyből az egyik váci intézménynek fogunk trambulint vásárolni a sérült gyermekek fejlesztéséhez (mivel ez kinti eszköz, ennek megvásárlása 2021 legelején fog megtörténni).

2021-re máris nagyon sok programmal készülünk, többek között januártól indítjuk a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány által elindított és azóta ránk ruházott Hónap Embere díjat. Szándékunkban áll a nyár folyamán megrendezni az Éjszakai Futást, melynek rendezési jogát szintén az Alapítványtól kaptuk meg.

A pandémia sajnos több tervünket is meghiúsította, de reméljük, hogy megvalósíthatjuk ezeket jövőre.

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, boldog új évet, és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Share on facebook
Oszd meg ismerőseiddel!

Az oldalunk sütiket használ. Ha nem tudod mi az a süti, ne fogadd el! Nézz utána!