websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

Rövid de hatékony éven vagyunk túl.

Szerző: | dec 21, 2020 | hírek | 0 hozzászólás

A Közösen A Városért Egyesület 2020 augusztusában lett bejegyezve a Cégbíróság által. Az azóta eltelt idő alatt vittünk körülbelül 300 kg gyümölcsöt és 50db csoki Mikulást a Czázár András EGYMI-be.
A Czázár András EGYMI Székhelyintézményének nevelőtestülete -a névadó születésének 275. évfordulója alkalmából- a 2020/2021-es tanévet Czázár András emlékévnek nyilvánította. Ennek apropóján meghirdették képzőművészeti pályázatukat. A pályázat két különdíját a Közösen A Városért Egyesület és Vásárhelyi Tamás ajánlották fel.

December 7-én Egyesületünk a váci óvodásoknak rajzpályázatot írt ki (amely 2021. február 28-ig tart), és amelyre e-mailben máris érkeznek a szebbnél szebb alkotások. Támogatóink segítségével összegyűjtöttük azt a pénzt, amelyből az egyik váci intézménynek fogunk trambulint vásárolni a sérült gyermekek fejlesztéséhez (mivel ez kinti eszköz, ennek megvásárlása 2021 legelején fog megtörténni).

2021-re máris nagyon sok programmal készülünk, többek között januártól indítjuk a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány által elindított és azóta ránk ruházott Hónap Embere díjat. Szándékunkban áll a nyár folyamán megrendezni az Éjszakai Futást, melynek rendezési jogát szintén az Alapítványtól kaptuk meg.

A pandémia sajnos több tervünket is meghiúsította, de reméljük, hogy megvalósíthatjuk ezeket jövőre.

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, boldog új évet, és jó egészséget kívánunk mindenkinek!


vásárhelyi tamás közösen a városért egyesület

Hasonló tartalom

Én és a családom

Én és a családom

Nagyon nagy örömmel vettük, hogy ilyen népszerű volt ez a pályázat. A mesterműveket Garay-Nagy Norbert festőművész értékelte, rengeteg tehetséges mű készült. Garay művészúr legnagyobb megelégedésére és a mi örömünkre. A díjazottak ajándékának összeállításában nagyon...