websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

A decemberi Hónap Embere Szarkándi János

Szerző: | jan 31, 2023 | hírek, Hónap embere | 0 hozzászólás

János Pécsen végzett a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán egy képzésen, ahol egyszerre tanult acélgyártást, téglagyártást és kerámiát.

A DDC elődjénél 43 évvel ezelőtt kezdett dolgozni, ami a beremendi cementgyár volt, és ez volt az első munkahelye. Itt lakatosként dolgozott először, de később volt műszakvezető, főművezető, üzemvezető, osztályvezető is, illetve a beruházásokkal is foglalkozott.

1997-ben ugyan az a cég vette meg a beremendi és a váci cementgyárat, így költözött Vácra. Először főmérnökként dolgozott, ennek köszönhetően másfél év leforgása alatt végigjárhatta a tulajdonos külföldi gyárait, többek között Kanadában, Belgiumban, vagy Németországban, ahol hónapokat töltött a gyárak és a folyamatok megismerésével.

1998-tól gyárigazgató lett, majd műszaki vezérigazgató, kereskedelmi és marketing vezérigazgató és 2007-től pedig ő töltötte be az elnök-vezérigazgató pozíciót.

A cég valamennyi területén dolgozott pályafutása során, így például karbantartáson, termelésen, értékesítésen is, és a nagy beruházásokat is koordinált.
Munkája mellett különböző tanfolyamokat illetve egy MBA képzést is elvégzett, valamint megtanult németül és angolul is.

36 éve házas, két gyermeke és négy unokája van, és természetesen velük tölti legszívesebben szabadidejét. Emellett nagyon szeret olvasni, és motorozni. Ha ideje engedi, motoros túrákra is szívesen elmegy.

Nyugdíj után sem tervez unatkozni, első éve már most be van osztva, de azt mondta, hogy első sorban több időd szeretne tölteni a családjával, illetve egy hosszabb motoros túrára is szívesen elmenne.

A beszélgetést egy idézettel zárta, amit átültetett a saját életébe is:

„Meg kell tanulnunk megbecsülni azt, amink van”

Kellemes és tartalmas nyugdíjas éveket kívánunk!

Hasonló tartalom

A novemberi Hónap Embere Rusvay Balázs

A novemberi Hónap Embere Rusvay Balázs

Rusvay Balázs 1956-ban született Vácon. Egészen az érettségiig itt is tanult, majd a szentendrei mentőállomáson kezdett dolgozni 1974-ben. Miután a honvédségtől leszerelt, a váci mentőállomáson dolgozott, és a főiskolát is befejezte. 1986-tól 2 évvel ezelőtti...

Az októberi Hónap Embere Sellyei Csanád

Az októberi Hónap Embere Sellyei Csanád

Csanád 10 éve kajakozik, 9 éves kora óta. Először csak hobbiként tekintett rá, azonban az első komoly eredménye után, amelyet egy Országos Bajnokságon ért el, magával ragadta a versenyszellem. Nagyon élvezi a kajakozást, és azt, hogy a természetben sportolhat,...

A szeptemberi Hónap Embere Weixelbaum János

A szeptemberi Hónap Embere Weixelbaum János

A szeptemberi Hónap Embere Weixelbaum János pedagógus, karate edző. Élete egybe forrt a Familia Gladiatoria Pannonica Egyesülettel, mely 37 évvel ezelőtt alakult meg, és amely egy civil hagyományőrző egyesület. Nagyon sok gladiátor-és misztérium játékot mutattak be...

Az augusztusi Hónap Embere Kuczora Csenge

Az augusztusi Hónap Embere Kuczora Csenge

Az augusztusi Hónap Embere Kuczora Csenge. Csenge 6 éves kora óta kézilabdázik, érettségi után jött Vácra játszani 2018-ban. Életében a fő irányvonal a sport, jelenleg is mozgásterápiával kapcsolatos szakmát tanul a kézilabda mellett. Eddigi legnagyobb eredményének az...