websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

Gyereknap a Pivár Ignác Általános Iskola És Speciális Szakiskolában

Szerző: | jún 11, 2023 | hírek | 0 hozzászólás

Június 6-án voltunk a Pivár Ignác Általános Iskola És Speciális Szakiskola gyereknapján, és megkértük két barátunkat, Toldi Tamás énekes-dalszövegírót és Imre Roland művész urat, aki az Operett Színház művésze, hogy tartsanak velünk, akik mindketten azonnal igent mondtak.

A két fellépő művész barátunk fergeteges hangulatot csinált a gyerekek körében a dalaikkal, együtt énekeltek, nagyon jól érezték magukat.

Az egyesületünk egyik tagja (Horváth Péter) barátkozott össze egy csoport piváros gyerekkel az egyik városi rendezvényen, ahol nagyon nagy sikere volt a motorjának, és kérték, hogy látogassa meg őket néhány motoros barátjával ezen a gyereknapon. Így került az egyesületünk kapcsolatba az iskolával és a rendezvénnyel. A rossz idő ellenére hat motor vonult körbe az iskola udvarán, a gyerekek sikongatása és tapsa közepette, amelyeket a motorosok megmutattak a gyerekeknek és felmászhattak rá.

Egy másik tagunk, Szobonya Róbert két fantasztikus fűnyíró traktorral gördült be az iskola udvarára, amiket a gyerekek megnézhettek, felülhettek rá. (Természetesen a motorok és fűnyírók esetében is csak álló motorú járművekre szállhattak fel a srácok!)

Vittünk az iskola diákjainak rengeteg gyümölcsöt, az egyesületünk alelnöke, Vásárhelyi Tamás felajánlásával, a pedagógusoknak pedig süteményt a Torta Desszertműhely jóvoltából.

Az egyesületünk tagjai nagyon sok plüss játékot adtak össze, amelyet kiosztottunk a gyerekek között.

Az egyik segítőnk a rendezvényen arcfestéssel örvendeztette meg a gyerekeket.

Fantasztikus délelőttben volt részünk, öröm volt látni a csillogó szemeket és a boldog mosolyokat. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a napnak!

Gyereknap a Pivár Ignác Általános Iskola És Speciális Szakiskolában

Hasonló tartalom

Az augusztusi Hónap Embere Stöckler Bernadett

Az augusztusi Hónap Embere Stöckler Bernadett

Stöckler Bernadett korábban a Fradiban tornázott és később edzősködött is ott. 22 éve költözött vissza Vácra Barcelonából. Innen is fakad az Egyesületének a neve: Puente, ami hidat jelent, mert kapcsolatot teremt az emberek, városok között. Szerette volna, ha a...

A decemberi Hónap Embere Szarkándi János

A decemberi Hónap Embere Szarkándi János

János Pécsen végzett a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán egy képzésen, ahol egyszerre tanult acélgyártást, téglagyártást és kerámiát. A DDC elődjénél 43 évvel ezelőtt kezdett dolgozni, ami a beremendi cementgyár volt, és ez volt az első munkahelye. Itt lakatosként...

A novemberi Hónap Embere Rusvay Balázs

A novemberi Hónap Embere Rusvay Balázs

Rusvay Balázs 1956-ban született Vácon. Egészen az érettségiig itt is tanult, majd a szentendrei mentőállomáson kezdett dolgozni 1974-ben. Miután a honvédségtől leszerelt, a váci mentőállomáson dolgozott, és a főiskolát is befejezte. 1986-tól 2 évvel ezelőtti...

Az októberi Hónap Embere Sellyei Csanád

Az októberi Hónap Embere Sellyei Csanád

Csanád 10 éve kajakozik, 9 éves kora óta. Először csak hobbiként tekintett rá, azonban az első komoly eredménye után, amelyet egy Országos Bajnokságon ért el, magával ragadta a versenyszellem. Nagyon élvezi a kajakozást, és azt, hogy a természetben sportolhat,...