websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

kve bemutatkozás

Bemutatkozás

Örömmel köszöntünk egyesületünk oldalán. Néhány mondattal bemutatkozunk: 2020 tavaszán néhányan összegyűltünk, hogy megbeszéljük, hogyan tudnánk tenni bármit szeretett városunkért, Vácért. 

Alapító tagjaink eddig is végeztek karitatív tevékenységet, tehát a feladat senki számára nem volt új. Az első megbeszélésen felvetődött, hogy szervezett formában folytatjuk tevékenységünket. A gondolatot tett követte, és 2020. augusztusában bejegyezték a Cégbíróságon egyesületünket. 

Már ebben az évben is sok mindenben vettünk részt, például egyik tagunk a Kórházba vitt ózongenerátort, szereztünk a város egyik külterületi útjára követ a helyreállításához, több rendezvényeken díjakat ajánlottunk fel. A karitatív tevékenység mellett tovább viszünk több, már nagyon jól bevált programot, például a Hónap Embere díjat és az Éjszakai Futást is, melyet a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány honosított meg Vácon. Ezen kívül még nagyon sok, remélhetőleg nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényt szeretnénk megvalósítani. 

Egyesületünk tagsága sokszínű, de a cél közös: egy élhetőbb, színesebb, tisztább, minden tekintetben gazdagabb Vácot létre hozni, ezért nem zárkózunk el a politikai szerepvállalástól sem. Mi nem beszélgetünk a problémákról, hanem megoldjuk azokat! Ha szeretnél tenni Vácért, vagy vannak jó, megvalósítható ötleteid, várjuk jelentkezésed, szívesen fogadunk!

Share on facebook
Oszd meg ismerőseiddel!

7. éjszakai futás vácon