websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

Szeptember 4-én megrendezésre kerül az I. Váci Elektromos Jármű Találkozó

Szerző: | aug 13, 2022 | hírek | 0 hozzászólás

Hosszú hónapok munkája után örömmel tudatjuk veletek, hogy egy újabb izgalmas rendezvénnyel szeretnénk színt vinni a város életébe.

Mindenkinek igyekszünk érdekes és hasznos időtöltést kínálni. Az ingyenes rendezvényen a gyerekeknek egész nap lehetőségük lesz ügyességi versenyeken részt venni, totózni, ugrálóvárazni. A totózás két korcsoportjának nyertesei értékes táborutalványt nyernek. Kicsik és nagyon egyaránt megnézhetik közelebbről a különböző elektromos járműveket.

A Mozgáskorlátozottak Váci Egyesülete lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki kipróbálhassa különböző talajviszonyok között, hogy milyen kerekesszékkel közlekedni.

A nap folyamán vendégeink lesznek a Speedzone, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség is, hogy a legérdekesebb és legfontosabb információkat megosszák az elektromos járművek működéséről, használatáról, közlekedési szabályairól, és hogy baleset esetén miben más egy elektromos jármű, mint egy hagyományos.

Felnőttek is összemérhetik ügyességüket. A Makita kerékcsere-gyorsasági versenyt hirdet, amelynek első három helyezettje értékes Makita gépekből álló ajándékcsomagot nyer.

Várjuk azokat, akik birtokában vannak elektromos autónak, motornak, biciklinek, vagy bármilyen egyéb elektromos járműnek, amelyet szívesen megmutatna másoknak is!

Késő délután színpadra lép majd a Z-DRUMS, akik egy dobos formáció, és salsa táncosokkal kiegészülve fognak műsort szolgáltatni, később pedig a Made In zenekar fog gondoskodni a jó hangulatról. A nap zárásaként pedig Curtis lép majd fel.

A műsort Váczi Gergő fogja vezetni.

A rendezvényre a belépés ingyenes, azonban a nap folyamán adományt gyűjtünk, amelynek összegét a Mozgáskorlátozottak Váci Egyesülete fog megkapni.

A nap folyamán kitelepül kiemelt támogatónk a Samsung és a Makita, valamint a K&H Bank és a katasztrófavédelem is. Támogatónk továbbá a Sophia Fehérnemű Vác és a Sophia Apartman Siófok és a Féktelen Autószervíz Budapest üzemeltetője, a Féktelen Kft.

A Csíki sör, a McMárk és a GasztroZsiványok gondoskodnak arról, hogy senki nem maradjon étlen vagy szomjan, a gyerekeknek pedig vattacukrot vásárolhatnak a szülők.

Akik elektromos járműveikkel érkeznek a találkozóra, kérjük, hogy nevük, telefonszámuk, rendszámuk (ha van), és járművük típusának feltüntetésével regisztráljanak az egyesület e-mail címén!

Az egyesület e-mail címe: hello@kve.hu

Program: 

Az egész napos programok délelőtt 10 órától kezdődnek. A nap további részében a program a következőképp alakul: 

14.00 Speedzone

14.30 Rendőrség, katasztrófavédelem szakértőinek előadása

15.00 Z-DRUMS

16.30 Curtis

18.00 Made In Zenekar

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

I. Váci Elektromos Jármű Találkozó

Hasonló tartalom

Én és a családom

Én és a családom

Nagyon nagy örömmel vettük, hogy ilyen népszerű volt ez a pályázat. A mesterműveket Garay-Nagy Norbert festőművész értékelte, rengeteg tehetséges mű készült. Garay művészúr legnagyobb megelégedésére és a mi örömünkre. A díjazottak ajándékának összeállításában nagyon...

Rövid de hatékony éven vagyunk túl.

Rövid de hatékony éven vagyunk túl.

A Közösen A Városért Egyesület 2020 augusztusában lett bejegyezve a Cégbíróság által. Az azóta eltelt idő alatt vittünk körülbelül 300 kg gyümölcsöt és 50db csoki Mikulást a Czázár András EGYMI-be. A Czázár András EGYMI Székhelyintézményének nevelőtestülete -a névadó...