websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

Szeptember 4-én megrendezésre kerül az I. Váci Elektromos Jármű Találkozó

Szerző: | aug 13, 2022 | hírek | 0 hozzászólás

Hosszú hónapok munkája után örömmel tudatjuk veletek, hogy egy újabb izgalmas rendezvénnyel szeretnénk színt vinni a város életébe.

Mindenkinek igyekszünk érdekes és hasznos időtöltést kínálni. Az ingyenes rendezvényen a gyerekeknek egész nap lehetőségük lesz ügyességi versenyeken részt venni, totózni, ugrálóvárazni. A totózás két korcsoportjának nyertesei értékes táborutalványt nyernek. Kicsik és nagyon egyaránt megnézhetik közelebbről a különböző elektromos járműveket.

A Mozgáskorlátozottak Váci Egyesülete lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki kipróbálhassa különböző talajviszonyok között, hogy milyen kerekesszékkel közlekedni.

A nap folyamán vendégeink lesznek a Speedzone, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség is, hogy a legérdekesebb és legfontosabb információkat megosszák az elektromos járművek működéséről, használatáról, közlekedési szabályairól, és hogy baleset esetén miben más egy elektromos jármű, mint egy hagyományos.

Felnőttek is összemérhetik ügyességüket. A Makita kerékcsere-gyorsasági versenyt hirdet, amelynek első három helyezettje értékes Makita gépekből álló ajándékcsomagot nyer.

Várjuk azokat, akik birtokában vannak elektromos autónak, motornak, biciklinek, vagy bármilyen egyéb elektromos járműnek, amelyet szívesen megmutatna másoknak is!

Késő délután színpadra lép majd a Z-DRUMS, akik egy dobos formáció, és salsa táncosokkal kiegészülve fognak műsort szolgáltatni, később pedig a Made In zenekar fog gondoskodni a jó hangulatról. A nap zárásaként pedig Curtis lép majd fel.

A műsort Váczi Gergő fogja vezetni.

A rendezvényre a belépés ingyenes, azonban a nap folyamán adományt gyűjtünk, amelynek összegét a Mozgáskorlátozottak Váci Egyesülete fog megkapni.

A nap folyamán kitelepül kiemelt támogatónk a Samsung és a Makita, valamint a K&H Bank és a katasztrófavédelem is. Támogatónk továbbá a Sophia Fehérnemű Vác és a Sophia Apartman Siófok és a Féktelen Autószervíz Budapest üzemeltetője, a Féktelen Kft.

A Csíki sör, a McMárk és a GasztroZsiványok gondoskodnak arról, hogy senki nem maradjon étlen vagy szomjan, a gyerekeknek pedig vattacukrot vásárolhatnak a szülők.

Akik elektromos járműveikkel érkeznek a találkozóra, kérjük, hogy nevük, telefonszámuk, rendszámuk (ha van), és járművük típusának feltüntetésével regisztráljanak az egyesület e-mail címén!

Az egyesület e-mail címe: hello@kve.hu

Program: 

Az egész napos programok délelőtt 10 órától kezdődnek. A nap további részében a program a következőképp alakul: 

14.00 Speedzone

14.30 Rendőrség, katasztrófavédelem szakértőinek előadása

15.00 Z-DRUMS

16.30 Curtis

18.00 Made In Zenekar

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Szeptember 4-én megrendezésre kerül az I. Váci Elektromos Jármű Találkozó

Hasonló tartalom

Az augusztusi Hónap Embere Stöckler Bernadett

Az augusztusi Hónap Embere Stöckler Bernadett

Stöckler Bernadett korábban a Fradiban tornázott és később edzősködött is ott. 22 éve költözött vissza Vácra Barcelonából. Innen is fakad az Egyesületének a neve: Puente, ami hidat jelent, mert kapcsolatot teremt az emberek, városok között. Szerette volna, ha a...

Gyereknap a Pivár Ignác Általános Iskola És Speciális Szakiskolában

Gyereknap a Pivár Ignác Általános Iskola És Speciális Szakiskolában

Június 6-án voltunk a Pivár Ignác Általános Iskola És Speciális Szakiskola gyereknapján, és megkértük két barátunkat, Toldi Tamás énekes-dalszövegírót és Imre Roland művész urat, aki az Operett Színház művésze, hogy tartsanak velünk, akik mindketten azonnal igent...

A decemberi Hónap Embere Szarkándi János

A decemberi Hónap Embere Szarkándi János

János Pécsen végzett a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán egy képzésen, ahol egyszerre tanult acélgyártást, téglagyártást és kerámiát. A DDC elődjénél 43 évvel ezelőtt kezdett dolgozni, ami a beremendi cementgyár volt, és ez volt az első munkahelye. Itt lakatosként...

A novemberi Hónap Embere Rusvay Balázs

A novemberi Hónap Embere Rusvay Balázs

Rusvay Balázs 1956-ban született Vácon. Egészen az érettségiig itt is tanult, majd a szentendrei mentőállomáson kezdett dolgozni 1974-ben. Miután a honvédségtől leszerelt, a váci mentőállomáson dolgozott, és a főiskolát is befejezte. 1986-tól 2 évvel ezelőtti...