Számlaszámunk: K&H 10401103-50526978-77571009

Én és a családom

A tavalyi évben a Közösen a Városért Egyesület rajzpályázatot írt ki óvodás korú gyermekek részére “Én És A Családom” címmel. A pályázati felhívásra 11 váci óvoda gyermekei készítettek rajzokat, szám szerint 149 darabot.

Nagyon nagy örömmel vettük, hogy ilyen népszerű volt ez a pályázat. A mesterműveket Garay-Nagy Norbert festőművész értékelte, rengeteg tehetséges mű készült. Garay művészúr legnagyobb megelégedésére és a mi örömünkre.

A díjazottak ajándékának összeállításában nagyon nagy segítségünkre volt a JátékShop, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni! A helyzettel mindegyike rajzeszközökből álló ajándékcsomagot kapott. Ráadásul, az első helyezett gyermek ovis csoportját elvittük fagyizni is.

A múlt héten látogattuk meg az első három helyezettet, illetve a külön-és közönségdíjas ovisokat is. Minden intézményben nagyon nagy örömmel fogadtak bennünket, és sikerült mindegyikőjüket meglepnünk az óvónénik és a szülők segítségével. Az Evangélikus Óvodában még énekeltek is nekünk a gyerekek. Fantasztikus élmény volt!

Következzen az eredményhirdetés:

I. Helyezett

Szabó Lenke Eszter,

Kölcsey utcai tagóvoda, Katica csoport

II. Helyezett

Gál Eszter Katalin,

Kertész utcai tagóvoda, Süni csoport

III. Helyezett

Dudás Eszter,

Diófa utcai tagóvoda, Középső csoport

Különdíj

Kocsis-Mireisz Kért

Nyár utcai tagóvoda, Lepke csoport

Közönségdíj

Dragos Norina

Váci Evangélikus Óvoda

A díjakat Egyesületünk elnöke, Papp Éva, és Egyesületünk alapítótagja adták át: Bunna Katalin, Fábián Zoltán, Gombik László, és Kiss József.

A pályázaton résztvevő összes rajzot szeptember hónapban (szándékaink szerint, a járványhelyzet figyelembe vételével) kiállítjuk a Ságvári Klubban, ahol előzetes időpont-egyeztetéssel megtekinthetőek lesznek. Szeptemberben minden pályázó óvodának készülünk egy kisebb meglepetéssel.

Még egyszer köszönjük az aktív részvételt a gyerekeknek, és a segítséget az óvónéniknek és a szülőknek! Szép nyarat kívánunk!

Share on facebook
Oszd meg ismerőseiddel!

Az oldalunk sütiket használ. Ha nem tudod mi az a süti, ne fogadd el! Nézz utána!