websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

Én és a családom

Szerző: | jún 8, 2021 | hírek

Nagyon nagy örömmel vettük, hogy ilyen népszerű volt ez a pályázat. A mesterműveket Garay-Nagy Norbert festőművész értékelte, rengeteg tehetséges mű készült. Garay művészúr legnagyobb megelégedésére és a mi örömünkre.

A díjazottak ajándékának összeállításában nagyon nagy segítségünkre volt a JátékShop, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni! A helyzettel mindegyike rajzeszközökből álló ajándékcsomagot kapott. Ráadásul, az első helyezett gyermek ovis csoportját elvittük fagyizni is.

A múlt héten látogattuk meg az első három helyezettet, illetve a külön-és közönségdíjas ovisokat is. Minden intézményben nagyon nagy örömmel fogadtak bennünket, és sikerült mindegyikőjüket meglepnünk az óvónénik és a szülők segítségével. Az Evangélikus Óvodában még énekeltek is nekünk a gyerekek. Fantasztikus élmény volt!

Következzen az eredményhirdetés:

I. Helyezett

Szabó Lenke Eszter,

Kölcsey utcai tagóvoda, Katica csoport

II. Helyezett

Gál Eszter Katalin,

Kertész utcai tagóvoda, Süni csoport

III. Helyezett

Dudás Eszter,

Diófa utcai tagóvoda, Középső csoport


Különdíj

Kocsis-Mireisz Kért

Nyár utcai tagóvoda, Lepke csoportKözönségdíj

Dragos Norina

Váci Evangélikus Óvoda


A díjakat Egyesületünk elnöke, Papp Éva, és Egyesületünk alapítótagja adták át: Bunna Katalin, Fábián Zoltán, Gombik László, és Kiss József.

A pályázaton résztvevő összes rajzot szeptember hónapban (szándékaink szerint, a járványhelyzet figyelembe vételével) kiállítjuk a Ságvári Klubban, ahol előzetes időpont-egyeztetéssel megtekinthetőek lesznek. Szeptemberben minden pályázó óvodának készülünk egy kisebb meglepetéssel.

Még egyszer köszönjük az aktív részvételt a gyerekeknek, és a segítséget az óvónéniknek és a szülőknek! Szép nyarat kívánunk!

Én és a családom

Hasonló tartalom

A decemberi Hónap Embere Szarkándi János

A decemberi Hónap Embere Szarkándi János

János Pécsen végzett a Pollack Mihály Műszaki Főiskolán egy képzésen, ahol egyszerre tanult acélgyártást, téglagyártást és kerámiát. A DDC elődjénél 43 évvel ezelőtt kezdett dolgozni, ami a beremendi cementgyár volt, és ez volt az első munkahelye. Itt lakatosként...

A novemberi Hónap Embere Rusvay Balázs

A novemberi Hónap Embere Rusvay Balázs

Rusvay Balázs 1956-ban született Vácon. Egészen az érettségiig itt is tanult, majd a szentendrei mentőállomáson kezdett dolgozni 1974-ben. Miután a honvédségtől leszerelt, a váci mentőállomáson dolgozott, és a főiskolát is befejezte. 1986-tól 2 évvel ezelőtti...

Az októberi Hónap Embere Sellyei Csanád

Az októberi Hónap Embere Sellyei Csanád

Csanád 10 éve kajakozik, 9 éves kora óta. Először csak hobbiként tekintett rá, azonban az első komoly eredménye után, amelyet egy Országos Bajnokságon ért el, magával ragadta a versenyszellem. Nagyon élvezi a kajakozást, és azt, hogy a természetben sportolhat,...

A szeptemberi Hónap Embere Weixelbaum János

A szeptemberi Hónap Embere Weixelbaum János

A szeptemberi Hónap Embere Weixelbaum János pedagógus, karate edző. Élete egybe forrt a Familia Gladiatoria Pannonica Egyesülettel, mely 37 évvel ezelőtt alakult meg, és amely egy civil hagyományőrző egyesület. Nagyon sok gladiátor-és misztérium játékot mutattak be...