websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

Én és a családom

Szerző: | jún 8, 2021 | hírek

Nagyon nagy örömmel vettük, hogy ilyen népszerű volt ez a pályázat. A mesterműveket Garay-Nagy Norbert festőművész értékelte, rengeteg tehetséges mű készült. Garay művészúr legnagyobb megelégedésére és a mi örömünkre.

A díjazottak ajándékának összeállításában nagyon nagy segítségünkre volt a JátékShop, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni! A helyzettel mindegyike rajzeszközökből álló ajándékcsomagot kapott. Ráadásul, az első helyezett gyermek ovis csoportját elvittük fagyizni is.

A múlt héten látogattuk meg az első három helyezettet, illetve a külön-és közönségdíjas ovisokat is. Minden intézményben nagyon nagy örömmel fogadtak bennünket, és sikerült mindegyikőjüket meglepnünk az óvónénik és a szülők segítségével. Az Evangélikus Óvodában még énekeltek is nekünk a gyerekek. Fantasztikus élmény volt!

Következzen az eredményhirdetés:

I. Helyezett

Szabó Lenke Eszter,

Kölcsey utcai tagóvoda, Katica csoport

II. Helyezett

Gál Eszter Katalin,

Kertész utcai tagóvoda, Süni csoport

III. Helyezett

Dudás Eszter,

Diófa utcai tagóvoda, Középső csoport


Különdíj

Kocsis-Mireisz Kért

Nyár utcai tagóvoda, Lepke csoportKözönségdíj

Dragos Norina

Váci Evangélikus Óvoda


A díjakat Egyesületünk elnöke, Papp Éva, és Egyesületünk alapítótagja adták át: Bunna Katalin, Fábián Zoltán, Gombik László, és Kiss József.

A pályázaton résztvevő összes rajzot szeptember hónapban (szándékaink szerint, a járványhelyzet figyelembe vételével) kiállítjuk a Ságvári Klubban, ahol előzetes időpont-egyeztetéssel megtekinthetőek lesznek. Szeptemberben minden pályázó óvodának készülünk egy kisebb meglepetéssel.

Még egyszer köszönjük az aktív részvételt a gyerekeknek, és a segítséget az óvónéniknek és a szülőknek! Szép nyarat kívánunk!

Hasonló tartalom

Rövid de hatékony éven vagyunk túl.

Rövid de hatékony éven vagyunk túl.

A Közösen A Városért Egyesület 2020 augusztusában lett bejegyezve a Cégbíróság által. Az azóta eltelt idő alatt vittünk körülbelül 300 kg gyümölcsöt és 50db csoki Mikulást a Czázár András EGYMI-be. A Czázár András EGYMI Székhelyintézményének nevelőtestülete -a névadó...