websikehealthcheck

Számlaszámunk: 10401103-50526978-77571009

A Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete Esélyegyenlőségi Napján jártunk 

Szerző: | jún 30, 2022 | hírek | 0 hozzászólás

2022. június 22-én részt vettünk a Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete Esélyegyenlőségi Napján.

„Itt a Földön egyetlen egy számít, az, hogy ember emberrel mint bánik. Nem kell, hogy mindenkit szeressen, csak hagyni, hogy ember ember lehessen.”

Az esélyegyenlőség napján vers, zene és fantasztikus műsorok követték egymást. Köszöntötték a „Fogyatékossággal Élő Váci Emberekért” címmel Kovács Mária nyugalmazott pedagógust, aki 1977-től dolgozott a váci Cházár András Többcélú Közoktatási intézményben. Örömmel hallgattuk Chikánné Sarodi Judit visszaemlékezését az Egyesület megalakulásáról, a kezdetek örömeiről és nehézségeiről. Felidézték, hogy Chikán Csaba erejét megfeszítve dolgozott a mozgáskorlátozottakért.

Természetesen nem érkeztünk üres kézzel, a Közösen A Városért Egyesület logójával díszített tortát vittük ajándékba.

További sikereket, erőt és egészséget kívánunk, köszönjük, a meghívást!

Esélyegyenlőségi Nap 2022.- kve.hu -Vác

Hasonló tartalom

Én és a családom

Én és a családom

Nagyon nagy örömmel vettük, hogy ilyen népszerű volt ez a pályázat. A mesterműveket Garay-Nagy Norbert festőművész értékelte, rengeteg tehetséges mű készült. Garay művészúr legnagyobb megelégedésére és a mi örömünkre. A díjazottak ajándékának összeállításában nagyon...

Rövid de hatékony éven vagyunk túl.

Rövid de hatékony éven vagyunk túl.

A Közösen A Városért Egyesület 2020 augusztusában lett bejegyezve a Cégbíróság által. Az azóta eltelt idő alatt vittünk körülbelül 300 kg gyümölcsöt és 50db csoki Mikulást a Czázár András EGYMI-be. A Czázár András EGYMI Székhelyintézményének nevelőtestülete -a névadó...