Számlaszámunk: K&H 10401103-50526978-77571009

…Folytatjuk

A járványügyi intézkedéseket figyelembe véve és azokat maximálisan betartva, a tegnapi napon ellátogattunk a Kölcsey utcai fejlesztő napközibe.

Egyesületünk elnöke és Vásárhelyi Tamás alelnökünk vitt 5 db 5 literes üdítő italt a gyerekeknek. A járvány miatt olyan időpontot választottunk,amikor már csak a nevelők és az intézményvezető tartózkodott az épületben. Velünk tartott az Álomgyár kiadó nevében Borsa Brown írónő,aki a kiadó mesekönyveit hozta ajándékba. 

Én már többször megfordultam az intézményben és mondhatom,mindig nagy csodálattal figyeltem az ott dolgozók szakmai elhivatottságát és munkabírását.  A lelkünket melengette most is az a szeretet,ahogy munkájukról meséltek. 

Borsa Brown írónőtől azt az ígéretet kaptuk, hogy amint enyhülnek a járványügyi szabályok,visszatér velünk az intézménybe és felolvas a gyerekeknek a saját mesekönyvéből ,ezzel is örömöt szerezve az ott lakó gyerekeknek. Mindannyian nagyon várjuk ezt a lehetőséget!

Egyesületünk hamarosan ismét ellátogat ide,mert adományozóinknak köszönhetően összegyűlt a pénz az udvari trambulinra,ami nagy vágyuk volt a gyerekeknek és az ott dolgozóknak,hiszen a gyerekek fejlesztésében ez az eszköz nagyon fontos szerepet tölthet be.

Papp Éva elnök

Azok a képek amelyeken a gyerekek vannak, ma készültek.

 

Share on facebook
Oszd meg ismerőseiddel!

Az oldalunk sütiket használ. Ha nem tudod mi az a süti, ne fogadd el! Nézz utána!