Számlaszámunk: K&H 10401103-50526978-77571009

A hónap embere Törteli Eszter 2021. március

Március hónapban a Hónap Embere díjat Törteli Eszter rendőrszázadosnak adtuk át. Bár Eszter és családja csak néhány éve élnek Vácon, de máris beilleszkedtek a város körforgásába. Rengeteg adományt gyűjtött és jutatott el rászoruló családoknak Vácon és környékén. Igaz, csak nagyon kevés szabadidővel rendelkezik, hiszen a munkaideje nem kiszámítható és emellett könyveket és novellákat is ír, mégis mindig jut ideje az arra rászorulók megsegítésére.

Törteli Eszter Kiskunfélegyházán született, az érettségit követően pedig Budapesten folytatta tanulmányait a Rendőrtiszti Főiskolán. Annak elvégzését követően rövid ideig Kiskunfélegyházán, majd azután immár 12 éve Budapesten dolgozik. Korábban nyomozóként, most bűnügyi helyszínelőként, szemlebizottság-vezető munkakörben, kiemelt helyszínek kapcsán. Emellett önkéntes tűzoltói végzettséggel rendelkezik, valamint rendészeti vezető mesterdiplomával. 

Munkája mellett számos egyetemen oktat és tart előadásokat a rendkívüli halálesetek témakörében angol és magyar nyelven is. Grafológus-írásazonosító, gyermekrajzelemző végzettsége kapcsán Vácon és környékén iskolákba, óvodákban tart rendszeresen ingyenes előadásokat. 

Törteli Eszter Terézanyu-díjas, és számos egyéb díjat is nyert novelláival, emellett nemrégiben megjelent az első könyve, az Anyahotel, amely Vác mellett a Naszály-hegyen lévő wellnessbirtokon játszódik. A könyv izgalmas bűnügyi sztori a Dunakanyarban, melyben felhasználja a munkája során szerzett bűnügyi tapasztalatait is. 

Munkája mellett sportolással és családjával tölti az időt szívesen, 5 és 7 éves lányait mérnök férjével közösen nevelik Vácon. 

Eszter gyakran jótékonykodik is, rendszeresen segít és adományoz rászoruló családoknak Vácon és környékén, és rendőr kollégáival közösen is gyűjtött már több család számára tartós élelmiszert és használati tárgyakat. 

Köszönjük a közösségért végzett munkáját és ezúton is gratulálunk a Hónap Embere díjhoz!

Share on facebook
Oszd meg ismerőseiddel!

Az oldalunk sütiket használ. Ha nem tudod mi az a süti, ne fogadd el! Nézz utána!