Számlaszámunk: K&H 10401103-50526978-77571009

A hónap embere Major Henriett 2021. szeptember

Szeptemberben a Hónap Embere Major Henriett.

Heni 1988-ban született, már nyolc éve Vácon él családjával, két csodálatos gyermek anyukája. 2014-ben indította a saját vállalkozását, amelynek célja, hogy megkönnyítse más vállalkozások életét és segítse beindulásukat, működésüket. Ez azt jelenti, hogy ő és kollégái a kötelező szakhatóságok (pl.: munkavédelem, katasztrófavédelem vagy NÉBIH) előírásinak megfeleljenek, valamint szaktanácsadással is a vállalkozók rendelkezésére áll. Ez év március elsején nyitotta meg irodáját itt Vácon a Kötő utca 13 szám alatt.

Szabadidejében amennyit csak tud, a gyermekeivel van. Ilyenkor sokat kirándulnak itt, a Dunakanyarban. Nagyon szeretnek itt élni.
Heni szociálisan nagyon érzékeny teremtés, bár ezt nem igazán veri nagy dobra. Rengeteg gyermeknek segít minden évben az óvoda- és az iskolakezdés nehézségeiben. Téli időszakban a szerény körülmények között élő családoknak gyűjt ruhát, takarót. Több állatmenhelyre visz rendszeresen tápot illetve “fekhely alá valót”. A pandémiában is sokak segítségére volt.

A szerénysége példaértékű lehet mások számára, akárcsak a tenni akarása.
Köszönjük, hogy ilyen sokat teszel közösségünkért!
Gratulálunk!

Share on facebook
Oszd meg ismerőseiddel!
major henriezz a hónap emberer

Az oldalunk sütiket használ. Ha nem tudod mi az a süti, ne fogadd el! Nézz utána!